Zlatibor Live - Prvi zlatiborski portal

Ledi Gaga jutros u devet šetala Zlatiborom

Ledi Gaga jutros u devet šetala Zlatiborom 07.06.2015

Pevačica i njen dečko su prenoćili u ekskluzivnom apartmanu, a oko devet sati ujutru su izašli držeći se za ruke i krenuli u šetnju.

Tara i Zlatibor za dva dana napravili su čudo! Ledi Gaga, planetarna muzička zvezda koja već šest dana boravi u Srbiji, i koju su fanovi u Beogradu mogli videti samo u sitne noćne sate, jutros u devet sati šetala je Zlatiborom sa svojim verenikom, glumcem Tejlorom Kinijem!

Njih dvoje iz hotela gde su prenoćili u ekskluzivnom apartmanu, izašli su oko devet ujutru držeći se za ruke i krenuli u šetnju. Prošpartali su do Kraljevog trga, tu su lagano doručkovali, zatim prošetali nazad do hotela, tu su za sekund, pred začudjenim Zlatiborcima, razmenili nežnosti, pozdrvili se, zagrlili, i – Ledi Gaga sela je u „porše kajen“ i krenula ka Beogradu, odnosno aerodromu Surčin odakle će odleteti u London gde u ponedeljak ima koncert, a Tejlor Kini, vratio se na kratko u apartman, a sa Zlatibora već tokom dana produžiće na Taru, gde ovih dana snima film „Šuma“ u japanskoj produkciji.

Posle dana koji je, u potpunoj tajnosti provela na Tari, a da je nije video niko od meštana ili gostiju, Lejdi Gaga na Zlatiboru se, sasvim iznenada i nenajavljena pojavila u subotu oko deset uveče. Ona i njena pratnja u hotelu iznajmili su sedam najboljih soba, a malo kasnije, na Zlatibor je stigao i njeg verenik Tejlor Kini...Već oko pola jedan, Ledi Gaga, njen verenik i društvo, bili su, saznaje "Kurir“ u jednom pabu na Zlatiboru, gde je njihov dolazak izazvao pravo oduševljenje gostiju...

"Sedeli su najpre u prizemlju gde je Ledi Gaga, strpljivo delila autograme gostima, a onda su se preselili na sprat. Tu je glavno piće bila domaća, zlatiborska rakija", priča očevidac iz ovog paba.

kurir.rs
Nazad na Listu Sledeća Prethodna